Bas dari Jelawat ke Putrajaya

Eksklusif untuk Ahli Baru! Guna Kod: BOTNEW dan nikmati Tawaran 50%* untuk tempahan pertama. Tertakluk T&S.

Jadual Bas dari Jelawat ke Putrajaya dan Tambang Bas

Pengusaha Bas Bas Pertama Bas Terakhir Bil. Perjalanan Tarikh Bertolak Tambang dari
E-Mutiara 13:40 21:10 2 M T W T F S S  RM 57.80
Perdana Express 20:35 20:35 2 M T W T F S S  RM 87.00
Bas dari Jelawat ke Putrajaya
Tambang Paling MurahRM 57.80
Jarak462 km
Anggaran Masa-
Bil. Pengusaha Bas2 operators

Pengusaha Bas Popular dari Jelawat ke Putrajaya

Panduan Bas dari Jelawat ke Putrajaya

Bas dari Jelawat ke Putrajaya adalah antara laluan bas yang popular terutamanya dalam kalangan masyarakat setempat di sana. Penumpang kebanyakannya lebih gemar menaiki bas kerana tambangnya yang lebih berpatutan. Anda boleh menyemak jadual bas Jelawat ke Putrajaya dengan mudah dan chup tempat duduk anda lebih awal secara online.

Pengusaha Bas yang Tersedia untuk Tempahan Online

E-Mutiara dan Perdana Express merupakan antara beberapa buah syarikat bas yang popular yang menawarkan bas dari Jelawat ke Putrajaya.  Perkhidmatan bas bagi laluan ini terjadual sehingga 4 jumlah perlepasan setiap hari. Bas terawal bertolak pada 1:40 PM dan bas terakhir bertolak pada 8:35 PM. Jadual bas yang tersedia untuk laluan ini adalah terhad, maka penumpang dinasihatkan untuk menempah tiket bas dan chup tempat duduk lebih awal secara online.

Tempoh Perjalanan, Harga Tiket Bas dan Nota

Tempoh perjalanan bas dari Jelawat ke Putrajaya bergantung pada keadaan trafik dan keadaan cuaca. Semasa musim perayaan atau cuti sekolah, bas mungkin mengambil masa lebih lama kerana keadaan trafik yang sesak di jalan raya. Walau bagaimanapun, anda boleh berehat di dalam bas sepanjang perjalanan tanpa perlu berhadapan dengan trafik yang menyusahkan dan memenatkan. Sekiranya perjalanan bas mengambil masa lebih daripada 2 jam, bas kebiasaannya akan berhenti sekurang-kurangnya sekali untuk berehat dan memberi ruang kepada penumpang untuk ke tandas. Jika tidak, bas akan terus ke destinasi mereka.

Tambang tiket bas dari Jelawat ke Putrajaya dicas dengan harga yang berpatutan dari RM 57.80 hingga RM 87.00. Semasa musim perayaan, harga tiket bas mungkin meningkat mengikut ketetapan pengusaha bas yang menyediakan pekhidmatan bagi laluan ini. Kebiasaannya, pemandu bas akan mengambil penumpang di Stesen Bas Bandar Baru Jelawat. Setibanya di Putrajaya, kebiasaannya bas akan berhenti di Putrajaya Sentral.

Sekarang, anda boleh menikmati akses online 24/7 di BusOnlineTicket.com untuk menyemak ketersediaan perjalanan dan membeli tiket online pada bila-bila masa dan di mana sahaja anda berada. Kami menerima pelbagai kaedah pembayaran seperti kad kredit, perbankan online, eWallet seperti GrabPay, TnG eWallet dan lain lain. E-mel pengesahan tempahan akan segera dihantar kepada anda setelah anda membuat pembayaran.

Perjalanan Bas Popular dari Jelawat

Perjalanan Bas Popular dari Putrajaya

Perjalanan Bas Popular ke Jelawat

Perjalanan Bas Popular ke Putrajaya