Bas dari Alor Setar ke Butterworth

Eksklusif untuk Ahli Baru! Guna Kod: BOTNEW dan nikmati Tawaran 50%* untuk tempahan pertama. Tertakluk T&S.

Jadual Bas dari Alor Setar ke Butterworth dan Tambang Bas

Pengusaha Bas Bas Pertama Bas Terakhir Bil. Perjalanan Tarikh Bertolak Tambang dari
Kesatuan Express 09:15 19:45 3 M T W T F S S  RM 16.00
Plusliner 10:30 20:30 4 M T W T F S S  RM 25.00
Sri Maju Group 17:00 17:00 1 M T W T F S S  RM 17.00
SRI THEVEN Express 09:00 19:00 3 M T W T F S S  RM 11.00
Bas dari Alor Setar ke Butterworth
Tambang Paling MurahRM 11.00
Jarak106 km
Anggaran Masa2 hrs 20 min
Bil. Pengusaha Bas4 operators

Pengusaha Bas Popular dari Alor Setar ke Butterworth

Panduan Bas dari Alor Setar ke Butterworth

Mengambil bas dari Alor Setar ke Butterworth adalah antara pilihan yang popular untuk penumpang dari Alor Setar ke Butterworth. Dengan adanya perkhidmatan bas dari Alor Setar ke Butterworth, masyarakat tempatan dapat ke Butterworth dengan mudah. Anda boleh lihat jadual bas dan bandingkan harga tiket bas dari Alor Setar ke Butterworth untuk memudahkan anda merancang perjalanan lebih awal.

Pengusaha Bas untuk Bas dari Alor Setar ke Butterworth

Plusliner, SRI THEVEN Express, Kesatuan Express dan Sri Maju Group adalah antara beberapa buah syarikat bas yang menyediakan perkhidmatan bas dari Alor Setar ke Butterworth. Terdapat lebih kurang 11 jadual perlepasan bas setiap hari untuk bas Alor Setar ke Butterworth. Bas terawal dari Alor Setar ke Butterworth bertolak pada 9:00 AM dan bas terakhir bertolak pada 5:00 PM. Anda boleh memilih masa perjalanan yang sesuai dengan anda dengan kekerapan jadual perlepasan yang tersedia untuk laluan.

Tempoh Perjalanan, Tambang dan Nota

Kebiasaannya, bas dari Alor Setar ke Butterworth mengambil masa dalam 2 hours 30 minutes. Walaupun begitu, tempoh perjalanan masih bergantung pada keadaan trafik, cuaca dan musim perayaan serta cuti sekolah. Perjalanan mungkin mengambil masa lebih lama semasa musim perayaan seperti Hari Raya dan Tahun Baru Cina. Hentian ke tandas akan diberikan semasa dalam perjalanan.

Harga tiket bas dari Alor Setar ke Butterworth adalah dalam lingkungan RM 11.00 hingga RM 25.00. Tambang bas mungkin meningkat sedikit semasa musim perayaan bergantung pada pengusaha bas yang menyediakan perkhidmatan bas dari Alor Setar ke Butterworth. Antara tempat menaiki bas di Alor Setar terletak di Shahab Perdana Bus Terminal, Alor Setar. Manakala, antara tempat ketibaan bas di Butterworth terletak di Penang Sentral.

Dapatkan tiket bas dari Alor Setar ke Butterworth sekarang di BusOnlineTicket.com dan nikmati perjalanan yang selesa dengan mudah.  Muat turun aplikasi BusOnlineTicket secara percuma di App Store atau Google Play untuk menikmati lebih banyak kemudahan. Semua tempahan di BusOnlineTicket.com akan disahkan segera setelah pihak kami berjaya menerima pembayaran.

Perjalanan Bas Popular dari Alor Setar

Perjalanan Bas Popular dari Butterworth

Perjalanan Bas Popular ke Alor Setar

Perjalanan Bas Popular ke Butterworth