Bas dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ke Pasir Puteh

Eksklusif untuk Ahli Baru! Guna Kod: BOTNEW dan nikmati Tawaran 50%* untuk tempahan pertama. Tertakluk T&S.

Jadual Bas dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ke Pasir Puteh dan Tambang Bas

Pengusaha Bas Bas Pertama Bas Terakhir Bil. Perjalanan Tarikh Bertolak Tambang dari
E-Mutiara 20:45 20:45 1 M T W T F S S  RM 64.90
Bas dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ke Pasir Puteh
Tambang Paling MurahRM 64.90
Jarak574 km
Anggaran Masa-
Bil. Pengusaha Bas1 operators

Pengusaha Bas Popular dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ke Pasir Puteh

  • E-Mutiara

Panduan Bas dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ke Pasir Puteh

Mengambil bas dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ke Pasir Puteh adalah antara pilihan yang popular untuk penumpang dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ke Pasir Puteh. Dengan adanya perkhidmatan bas dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ke Pasir Puteh, masyarakat tempatan dapat ke Pasir Puteh dengan mudah. Anda boleh lihat jadual bas dan bandingkan harga tiket bas dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ke Pasir Puteh untuk memudahkan anda merancang perjalanan lebih awal.

Pengusaha Bas yang Tersedia untuk Tempahan Online

Syarikat bas yang boleh didapati untuk tempahan online bagi bas dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ke Pasir Puteh adalah E-Mutiara . Mereka mempunyai sehingga 1 jadual perlepasan bagi bas dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ke Pasir Puteh setiap hari. Bas dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ke Pasir Puteh yang ditawarkan oleh E-Mutiara  bertolak pada 8:45 PM. Memandangkan jadual perlepasan adalah terhad, kami nasihatkan anda untuk merancang perjalanan lebih awal dan menempah tiket bas dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ke Pasir Puteh untuk chup tempat duduk pilihan anda.

Tempoh Perjalanan, Tambang Bas dan Nota

Tempoh perjalanan bas dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ke Pasir Puteh bergantung pada keadaan trafik dan keadaan cuaca. Semasa musim perayaan atau cuti sekolah, bas mungkin mengambil masa lebih lama kerana keadaan trafik yang sesak di jalan raya. Walau bagaimanapun, anda boleh berehat di dalam bas sepanjang perjalanan tanpa perlu berhadapan dengan trafik yang menyusahkan dan memenatkan. Sekiranya perjalanan bas mengambil masa lebih daripada 2 jam, bas kebiasaannya akan berhenti sekurang-kurangnya sekali untuk berehat dan memberi ruang kepada penumpang untuk ke tandas. Jika tidak, bas akan terus ke destinasi mereka.

Tambang tiket bas dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ke Pasir Puteh dicas dengan harga yang berpatutan dari RM 64.90. Kebiasaannya, harga tiket bas akan meningkat semasa musim perayaan bergantung pada ketetapan pengusaha bas. Kebanyakan bas dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ke Pasir Puteh bertolak dari UTHM dan menurunkan penumpang di Pasir Puteh Bus Terminal.

Dapatkan tiket bas dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ke Pasir Puteh di BusOnlineTicket.com untuk menikmati kemudahan askses tempahan online 24/7. Pelbagai pilihan pembayaran boleh didapati di portal kami seperti kad kredit, perbankan online, e-Wallet dan PayPal. Semua tempahan dengan BusOnlineTicket.com akan menerima pengesahan segera setelah pembayaran berjaya diterima.

Perjalanan Bas Popular dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM)

Perjalanan Bas Popular dari Pasir Puteh

Perjalanan Bas Popular ke Pasir Puteh