Bas dari Larkin Terminal ke Sungai Besar

Eksklusif untuk Ahli Baru! Guna Kod: BOTNEW dan nikmati Tawaran 50%* untuk tempahan pertama. Tertakluk T&S.

Jadual Bas dari Larkin Terminal ke Sungai Besar dan Tambang Bas

Pengusaha Bas Bas Pertama Bas Terakhir Bil. Perjalanan Tarikh Bertolak Tambang dari
LPMS 21:45 21:45 2 M T W T F S S  RM 160.00
SMB Express 09:50 22:30 10 M T W T F S S  RM 150.00
Bas dari Larkin Terminal ke Sungai Besar
Tambang Paling MurahRM 150.00
Jarak447 km
Anggaran Masa-
Bil. Pengusaha Bas2 operators

Pengusaha Bas Popular dari Larkin Terminal ke Sungai Besar

Panduan Bas dari Larkin Terminal ke Sungai Besar

Bas dari Larkin Terminal ke Sungai Besar adalah antara laluan bas yang popular terutamanya dalam kalangan masyarakat setempat di sana. Selain daripada harga tiket yang berpatutan, mengambil bas dari Larkin Terminal ke Sungai Besar juga memudahkan mereka yang selalu berulang-alik antara kedua-dua tempat ini. Anda boleh lihat jadual bas dan bandingkan harga tiket bas dari Larkin Terminal ke Sungai Besar untuk memudahkan anda merancang perjalanan lebih awal.

Pengusaha Bas Bagi Laluan Bas Larkin Terminal ke Sungai Besar

SMB Express  adalah bas yang popular yang menyediakan perkhidmatan bas dari Larkin Terminal ke Sungai Besar. Mereka mempunyai sehingga 6 jadual perlepasan bagi bas dari Larkin Terminal ke Sungai Besar setiap hari. Bas terawal yang dijadualkan bagi laluan ini adalah pada 10:00 AM dan bas terakhir dijadualkan bertolak pada 9:15 PM. Tempat duduk adalah terhad jadi kami sarankan anda untuk menempah tiket bas anda lebih awal sebelum anda memulakan perjalanan.

Tempoh, Harga Tiket Bas dan Nota

Tempoh perjalanan bas dari Larkin Terminal ke Sungai Besar bergantung pada keadaan trafik dan keadaan cuaca. Semasa musim perayaan atau cuti sekolah, bas mungkin mengambil masa lebih lama kerana keadaan trafik yang sesak di jalan raya. Walau bagaimanapun, anda boleh berehat di dalam bas sepanjang perjalanan tanpa perlu berhadapan dengan trafik yang menyusahkan dan memenatkan. Sekiranya perjalanan bas mengambil masa lebih daripada 2 jam, bas kebiasaannya akan berhenti sekurang-kurangnya sekali untuk berehat dan memberi ruang kepada penumpang untuk ke tandas. Jika tidak, bas akan terus ke destinasi mereka.

Tambang tiket bas dari Larkin Terminal ke Sungai Besar adalah berpatutan dari RM 65.00. Kebiasaannya, harga tiket bas akan meningkat semasa musim perayaan bergantung pada ketetapan pengusaha bas. Anda boleh semak tempat menaiki dan tempat turun bas di halaman tempahan kami.

Sekarang, anda boleh menikmati akses online 24/7 di BusOnlineTicket.com untuk menyemak ketersediaan perjalanan dan membeli tiket online pada bila-bila masa dan di mana sahaja anda berada. Muat turun aplikasi BusOnlineTicket secara percuma di App Store atau Google Play untuk menikmati lebih banyak kemudahan. E-mel pengesahan tempahan akan segera dihantar kepada anda setelah anda membuat pembayaran.

Perjalanan Bas Popular dari Larkin Terminal

Perjalanan Bas Popular dari Sungai Besar

Perjalanan Bas Popular ke Larkin Terminal

Perjalanan Bas Popular ke Sungai Besar