Panduan Bas dari Lang Tengah Island ke Merang
Mengambil bas dari Lang Tengah Island ke Merang adalah antara pilihan yang popular untuk penumpang dari Lang Tengah Island ke Merang. Dengan adanya perkhidmatan bas dari Lang Tengah Island ke Merang, masyarakat tempatan dapat ke Merang dengan mudah. Anda boleh menyemak jadual bas Lang Tengah Island ke Merang dengan mudah dan chup tempat duduk anda lebih awal secara online.
Pengusaha Bas yang Menawarkan Bas dari Lang Tengah Island ke Merang
Vigourmarine Boat Services dan Al Ameen Boat Service adalah antara beberapa buah syarikat bas yang menyediakan perkhidmatan bas dari Lang Tengah Island ke Merang. Perkhidmatan bas bagi laluan ini terjadual sehingga 2 jumlah perlepasan setiap hari. Bas terawal dari Lang Tengah Island ke Merang bertolak pada 12:00 PM dan bas terakhir bertolak pada 12:00 PM. Jadual bas yang tersedia untuk laluan ini adalah terhad, maka penumpang dinasihatkan untuk menempah tiket bas dan chup tempat duduk lebih awal secara online.
Tempoh Perjalanan, Harga Tiket Bas dan Nota
Tempoh perjalanan bas dari Lang Tengah Island ke Merang bergantung pada keadaan trafik dan keadaan cuaca. Semasa musim perayaan atau cuti sekolah, anda dinasihatkan untuk ke terminal feri lebih awal bagi memastikan perjalanan yang lancar. Untuk kemudahan penumpang, sesetengah feri mempunyai tandas di atas feri.
Tambang untuk bas dari Lang Tengah Island ke Merang adalah dalam RM 90.00 hingga RM 100.00 bergantung pada jenis bas yang dipilih. Kebiasaannya, harga tiket bas akan meningkat semasa musim perayaan bergantung pada ketetapan pengusaha bas. Anda boleh semak tempat menaiki dan tempat turun bas di halaman tempahan kami.
Dapatkan tiket bas dari Lang Tengah Island ke Merang sekarang di BusOnlineTicket.com dan nikmati perjalanan yang selesa dengan mudah.
Kami menerima pelbagai kaedah pembayaran seperti kad kredit, perbankan online, eWallet seperti GrabPay, TnG eWallet dan lain lain. Semua tempahan di BusOnlineTicket.com akan disahkan segera setelah pihak kami berjaya menerima pembayaran.