Bas dari Kamunting ke First World Hotel

Eksklusif untuk Ahli Baru! Guna Kod: BOTNEW dan nikmati Tawaran 50%* untuk tempahan pertama. Tertakluk T&S.

Jadual Bas dari Kamunting ke First World Hotel dan Tambang Bas

Pengusaha Bas Bas Pertama Bas Terakhir Bil. Perjalanan Tarikh Bertolak Tambang dari
Shanhua Travel and Tours Sdn Bhd 23:30 23:30 1 M T W T F S S  RM 52.00
Bas dari Kamunting ke First World Hotel
Tambang Paling MurahRM 52.00
Jarak631 km
Anggaran Masa-
Bil. Pengusaha Bas1 operators

Pengusaha Bas Popular dari Kamunting ke First World Hotel

Panduan Bas dari Kamunting ke First World Hotel

Antara laluan bas popular yang boleh ditempah online adalah bas dari Kamunting ke First World Hotel. Selain daripada harga tiket yang berpatutan, mengambil bas dari Kamunting ke First World Hotel juga memudahkan mereka yang selalu berulang-alik antara kedua-dua tempat ini. Anda boleh lihat jadual bas dan bandingkan harga tiket bas dari Kamunting ke First World Hotel untuk memudahkan anda merancang perjalanan lebih awal.

Pengusaha Bas yang Menawarkan Bas dari Kamunting ke First World Hotel

Terdapat beberapa buah syarikat bas yang menyediakan bas dari Kamunting ke First World Hotel termasuk Shanhua Travel and Tours Sdn Bhd  dan Sinarmas Travel. Jumlah jadual perlepasan yang tersedia untuk bas dari Kamunting ke First World Hotel adalah lebih kurang 2 perlepasan setiap hari. Bas terawal bertolak pada 10:00 PM dan bas terakhir bertolak pada 10:00 PM. Tempat duduk adalah terhad jadi kami sarankan anda untuk menempah tiket bas anda lebih awal sebelum anda memulakan perjalanan.

Tempoh Perjalanan, Harga Tiket Bas dan Nota

Tempoh perjalanan bas dari Kamunting ke First World Hotel bergantung pada keadaan trafik dan keadaan cuaca. Semasa musim perayaan atau cuti sekolah, bas mungkin mengambil masa lebih lama kerana keadaan trafik yang sesak di jalan raya. Walau bagaimanapun, anda boleh berehat di dalam bas sepanjang perjalanan tanpa perlu berhadapan dengan trafik yang menyusahkan dan memenatkan. Sekiranya perjalanan bas mengambil masa lebih daripada 2 jam, bas kebiasaannya akan berhenti sekurang-kurangnya sekali untuk berehat dan memberi ruang kepada penumpang untuk ke tandas. Jika tidak, bas akan terus ke destinasi mereka.

Harga tiket bas dari Kamunting ke First World Hotel dikenakan bayaran yang berpatutan dari RM 52.00 hingga RM 55.00 bergantung pada pengusaha bas dan jenis bas yang anda pilih. Tambang bas mungkin meningkat sedikit semasa musim perayaan bergantung pada pengusaha bas yang menyediakan perkhidmatan bas dari Kamunting ke First World Hotel. Antara tempat mengambil penumpang di First World Hotel terletak di Simpang Taiping dan tempat menurunkan penumpang terletak di Sky Avenue.

Sekarang, anda boleh menikmati akses online 24/7 di BusOnlineTicket.com untuk menyemak ketersediaan perjalanan dan membeli tiket online pada bila-bila masa dan di mana sahaja anda berada. Anda juga boleh menempah tiket bas online melalui aplikasi mudah alih BusOnlineTicket yang boleh dimuat turun secara percuma di App Store dan Google Play. Selepas membuat pembayaran, anda akan menerima pengesahan tempahan melalui e-mel dengan segera sebaik sahaja pembayaran berjaya diterima.

Perjalanan Bas Popular dari Kamunting

Perjalanan Bas Popular dari First World Hotel

Perjalanan Bas Popular ke Kamunting

Perjalanan Bas Popular ke First World Hotel