Bas dari Johor Jaya ke Simpang Pulai adalah antara laluan bas yang popular terutamanya dalam kalangan masyarakat setempat di sana. Dengan adanya perkhidmatan bas dari Johor Jaya ke Simpang Pulai, masyarakat tempatan dapat ke Simpang Pulai dengan mudah. Anda boleh lihat jadual bas dan bandingkan harga tiket bas dari Johor Jaya ke Simpang Pulai untuk memudahkan anda merancang perjalanan lebih awal.
Super Nice Express dan Grassland - Transtar merupakan antara beberapa buah syarikat bas yang popular yang menawarkan bas dari Johor Jaya ke Simpang Pulai. Perkhidmatan bas bagi laluan ini terjadual sehingga 6 jumlah perlepasan setiap hari. Bas terawal dari Johor Jaya ke Simpang Pulai bertolak pada 9:15 AM dan bas terakhir bertolak pada 10:00 PM. Tempat duduk adalah terhad jadi kami sarankan anda untuk menempah tiket bas anda lebih awal sebelum anda memulakan perjalanan.
Bas dari Johor Jaya ke Simpang Pulai selalunya mengambil sehingga 6 hours 15 minutes untuk sampai ke destinasinya. Walaupun begitu, tempoh perjalanan masih bergantung pada keadaan trafik, cuaca dan musim perayaan serta cuti sekolah. Perjalanan mungkin mengambil masa lebih lama semasa musim perayaan seperti Hari Raya dan Tahun Baru Cina. Hentian ke tandas akan diberikan semasa dalam perjalanan.
Harga tiket bas dari Johor Jaya ke Simpang Pulai dikenakan bayaran yang berpatutan dari RM 70.00 hingga RM 80.00 bergantung pada pengusaha bas dan jenis bas yang anda pilih. Tambang bas mungkin meningkat sedikit semasa musim perayaan bergantung pada pengusaha bas yang menyediakan perkhidmatan bas dari Johor Jaya ke Simpang Pulai. Anda boleh semak tempat menaiki dan tempat turun bas di halaman tempahan kami.
BusOnlineTicket.com sentiasa berusaha menawarkan pengalaman tempahan online yang terbaik bagi memudahkan pelanggan kami. Muat turun aplikasi BusOnlineTicket secara percuma di App Store atau Google Play untuk menikmati lebih banyak kemudahan. Setelah kami menerima pembayaran, sistem akan menghantar pengesahan tempahan anda melalui e-mel dan anda boleh bersiap-siap untuk menaiki bas!