Bas dari Ipoh ke Seri Iskandar

Eksklusif untuk Ahli Baru! Guna Kod: BOTNEW dan nikmati Tawaran 50%* untuk tempahan pertama. Tertakluk T&S.

Jadual Bas dari Ipoh ke Seri Iskandar dan Tambang Bas

Pengusaha Bas Bas Pertama Bas Terakhir Bil. Perjalanan Tarikh Bertolak Tambang dari
Kesatuan Express 00:16 22:15 4 M T W T F S S  RM 12.00
Bas dari Ipoh ke Seri Iskandar
Tambang Paling MurahRM 12.00
Jarak39.6 km
Anggaran Masa1 hr 5 min
Bil. Pengusaha Bas1 operators

Pengusaha Bas Popular dari Ipoh ke Seri Iskandar

Panduan Bas dari Ipoh ke Seri Iskandar

Mengambil bas dari Ipoh ke Seri Iskandar adalah antara pilihan yang popular untuk penumpang dari Ipoh ke Seri Iskandar. Selain daripada harga tiket yang berpatutan, mengambil bas dari Ipoh ke Seri Iskandar juga memudahkan mereka yang selalu berulang-alik antara kedua-dua tempat ini. Semakan jadual bas dan perbandingan harga tiket bas dari Ipoh ke Seri Iskandar boleh dibuat dengan mudah secara online.

Pengusaha Bas yang Menawarkan Bas dari Ipoh ke Seri Iskandar

Kesatuan Express  adalah pengusaha bas yang menawarkan bas dari Ipoh ke Seri Iskandar. Kesatuan Express  menyediakan sehingga 4 jadual perlepasan setiap hari dari Ipoh ke Seri Iskandar. Bas terawal yang disediakan Kesatuan Express  bertolak pada 10:30 AM dan bas terakhir bertolak pada 10:15 PM. Jadual bas yang tersedia untuk laluan ini adalah terhad, maka penumpang dinasihatkan untuk menempah tiket bas dan chup tempat duduk lebih awal secara online.

Tempoh Perjalanan, Tambang dan Nota

Tempoh perjalanan dari Ipoh ke Seri Iskandar kebiasaannya mengambil masa lebih kurang 1 hour 15 minutes. Keadaan trafik, cuaca dan musim perayaan atau cuti sekolah mungkin menjejaskan tempoh perjalanan maka rancanglah perjalanan anda sebaiknya sebelum membuat tempahan. Sekiranya perjalanan bas mengambil masa lebih daripada 2 jam, bas kebiasaannya akan berhenti sekurang-kurangnya sekali untuk berehat dan memberi ruang kepada penumpang untuk ke tandas. Jika tidak, bas akan terus ke destinasi mereka.

Tambang tiket bas dari Ipoh ke Seri Iskandar dicas dengan harga yang berpatutan dari RM 12.00. Kebiasaannya, harga tiket bas akan meningkat semasa musim perayaan bergantung pada ketetapan pengusaha bas. Kebiasaannya, pemandu bas akan mengambil penumpang di Terminal Amanjaya, Ipoh. Setibanya di Seri Iskandar, kebiasaannya bas akan berhenti di Seri Iskandar Bus Station.

Anda dinasihatkan untuk menempah tiket bas dari Ipoh ke Seri Iskandar di BusOnlineTicket.com lebih awal untuk mengelakkan kekecewaan. Muat turun aplikasi BusOnlineTicket secara percuma di App Store atau Google Play untuk menikmati lebih banyak kemudahan. Setelah kami menerima pembayaran, sistem akan menghantar pengesahan tempahan anda melalui e-mel dan anda boleh bersiap-siap untuk menaiki bas!

Perjalanan Bas Popular dari Ipoh

Perjalanan Bas Popular dari Seri Iskandar

Perjalanan Bas Popular ke Ipoh

Perjalanan Bas Popular ke Seri Iskandar