Mengambil bas dari Danok ke Butterworth adalah antara pilihan yang popular untuk penumpang dari Danok ke Butterworth. Dengan adanya perkhidmatan bas dari Danok ke Butterworth, masyarakat tempatan dapat ke Butterworth dengan mudah. Anda boleh lihat jadual bas dan bandingkan harga tiket bas dari Danok ke Butterworth untuk memudahkan anda merancang perjalanan lebih awal.
Komtar Gunung Raya (Hatyai) adalah pengusaha bas yang menawarkan bas dari Danok ke Butterworth. Mereka mempunyai sehingga 10 jadual perlepasan bagi bas dari Danok ke Butterworth setiap hari. Jadual perlepasan Komtar Gunung Raya (Hatyai) yang pertama bermula dari 1:00 PM dan bas terakhir mereka bertolak pada 4:00 PM. Terdapat banyak jadual perlepasan bagi laluan ini jadi anda boleh rancang perjalanan anda dan memilih waktu yang paling sesuai untuk anda.
Tempoh perjalanan dari Danok ke Butterworth kebiasaannya mengambil masa lebih kurang 2 hours 15 minutes. Walaupun begitu, tempoh perjalanan masih bergantung pada keadaan trafik, cuaca dan musim perayaan serta cuti sekolah. Perjalanan mungkin mengambil masa lebih lama semasa musim perayaan seperti Hari Raya dan Tahun Baru Cina. Hentian ke tandas akan diberikan semasa dalam perjalanan.
Tambang tiket bas dari Danok ke Butterworth dicas dengan harga yang berpatutan dari RM 55.00. Untuk makluman, harga tiket bas mungkin akan naik sedikit semasa musim perayaan tertakluk kepada pengusaha bas yang menyediakan perkhidmatan bagi laluan ini. Anda boleh semak tempat menaiki dan tempat turun bas di halaman tempahan kami.
Dapatkan tiket bas dari Danok ke Butterworth di BusOnlineTicket.com untuk menikmati kemudahan askses tempahan online 24/7. Kami menerima pelbagai kaedah pembayaran seperti kad kredit, perbankan online, eWallet seperti GrabPay, TnG eWallet dan lain lain. Semua tempahan dengan BusOnlineTicket.com akan menerima pengesahan segera setelah pembayaran berjaya diterima.