Bas dari Butterworth ke Changloon

Eksklusif untuk Ahli Baru! Guna Kod: BOTNEW dan nikmati Tawaran 50%* untuk tempahan pertama. Tertakluk T&S.

Jadual Bas dari Butterworth ke Changloon dan Tambang Bas

Pengusaha Bas Bas Pertama Bas Terakhir Bil. Perjalanan Tarikh Bertolak Tambang dari
Kesatuan Express 12:00 22:35 3 M T W T F S S  RM 22.00
Komtar Gunung Raya (Hatyai) 05:45 12:30 6 M T W T F S S  RM 55.00
Super Nice Express 04:15 14:00 3 M T W T F S S  RM 40.00
Bas dari Butterworth ke Changloon
Tambang Paling MurahRM 22.00
Jarak131 km
Anggaran Masa1 hr 54 min
Bil. Pengusaha Bas3 operators

Pengusaha Bas Popular dari Butterworth ke Changloon

Panduan Bas dari Butterworth ke Changloon

Mengambil bas dari Butterworth ke Changloon adalah antara pilihan yang popular untuk penumpang dari Butterworth ke Changloon. Dengan adanya perkhidmatan bas dari Butterworth ke Changloon, masyarakat tempatan dapat ke Changloon dengan mudah. Anda boleh lihat jadual bas dan bandingkan harga tiket bas dari Butterworth ke Changloon untuk memudahkan anda merancang perjalanan lebih awal.

Pengusaha Bas untuk Bas dari Butterworth ke Changloon

Komtar Gunung Raya (Hatyai), Super Nice Express dan Kesatuan Express adalah antara beberapa buah syarikat bas yang menyediakan perkhidmatan bas dari Butterworth ke Changloon. Jumlah jadual perlepasan yang tersedia untuk bas dari Butterworth ke Changloon adalah lebih kurang 12 perlepasan setiap hari. Bas terawal bertolak pada 3:45 AM dan bas terakhir bertolak pada 12:30 PM. Terdapat banyak jadual perlepasan bagi laluan ini jadi anda boleh rancang perjalanan anda dan memilih waktu yang paling sesuai untuk anda.

Tempoh Perjalanan, Harga Tiket Bas dan Nota

Bas dari Butterworth ke Changloon selalunya mengambil sehingga 1 hour 59 minutes untuk sampai ke destinasinya. Walaupun begitu, tempoh perjalanan masih bergantung pada keadaan trafik, cuaca dan musim perayaan serta cuti sekolah. Perjalanan mungkin mengambil masa lebih lama semasa musim perayaan seperti Hari Raya dan Tahun Baru Cina. Sekiranya perjalanan bas mengambil masa lebih daripada 2 jam, bas kebiasaannya akan berhenti sekurang-kurangnya sekali untuk berehat dan memberi ruang kepada penumpang untuk ke tandas. Jika tidak, bas akan terus ke destinasi mereka.

Harga tiket bas dari Butterworth ke Changloon dikenakan bayaran yang berpatutan dari RM 22.00 hingga RM 55.00 bergantung pada pengusaha bas dan jenis bas yang anda pilih. Tambang bas mungkin meningkat sedikit semasa musim perayaan bergantung pada pengusaha bas yang menyediakan perkhidmatan bas dari Butterworth ke Changloon. Kebanyakan bas dari Butterworth ke Changloon bertolak dari Chai Leng Park dan menurunkan penumpang di Bukit Kayu Hitam.

Dapatkan tiket bas dari Butterworth ke Changloon sekarang di BusOnlineTicket.com dan nikmati perjalanan yang selesa dengan mudah.  Pelbagai pilihan pembayaran boleh didapati di portal kami seperti kad kredit, perbankan online, e-Wallet dan PayPal. Semua tempahan dengan BusOnlineTicket.com akan menerima pengesahan segera setelah pembayaran berjaya diterima.

Perjalanan Bas Popular dari Butterworth

Perjalanan Bas Popular dari Changloon

Perjalanan Bas Popular ke Butterworth

Perjalanan Bas Popular ke Changloon