Bas dari Bentong ke Ketereh

Eksklusif untuk Ahli Baru! Guna Kod: BOTNEW dan nikmati Tawaran 50%* untuk tempahan pertama. Tertakluk T&S.

Jadual Bas dari Bentong ke Ketereh dan Tambang Bas

Pengusaha Bas Bas Pertama Bas Terakhir Bil. Perjalanan Tarikh Bertolak Tambang dari
MyXPress (Jasa Sinaran Express) 22:30 22:30 2 M T W T F S S  RM 64.00
Teraju Express 22:40 22:40 4 M T W T F S S  RM 44.00
Bas dari Bentong ke Ketereh
Tambang Paling MurahRM 44.00
Jarak347 km
Anggaran Masa6 hrs 20 min
Bil. Pengusaha Bas2 operators

Pengusaha Bas Popular dari Bentong ke Ketereh

Panduan Bas dari Bentong ke Ketereh

Bas dari Bentong ke Ketereh adalah antara laluan bas yang popular terutamanya dalam kalangan masyarakat setempat di sana. Selain daripada harga tiket yang berpatutan, mengambil bas dari Bentong ke Ketereh juga memudahkan mereka yang selalu berulang-alik antara kedua-dua tempat ini. Semakan jadual bas dan perbandingan harga tiket bas dari Bentong ke Ketereh boleh dibuat dengan mudah secara online.

Pengusaha Bas untuk Bas dari Bentong ke Ketereh

Teraju Express dan MyXPress (Jasa Sinaran Express) adalah antara beberapa buah syarikat bas yang menyediakan perkhidmatan bas dari Bentong ke Ketereh. Terdapat lebih kurang 6 jadual perlepasan bas setiap hari untuk bas Bentong ke Ketereh. Anda boleh mengambil bas pertama seawal 10:30 PM. Manakala, bas terakhir bertolak pada 10:30 PM. Tempat duduk adalah terhad jadi kami sarankan anda untuk menempah tiket bas anda lebih awal sebelum anda memulakan perjalanan.

Tempoh Perjalanan, Harga Tiket Bas dan Nota

Bas dari Bentong ke Ketereh selalunya mengambil sehingga 6 hours 30 minutes untuk sampai ke destinasinya. Keadaan trafik, cuaca dan musim perayaan atau cuti sekolah mungkin menjejaskan tempoh perjalanan maka rancanglah perjalanan anda sebaiknya sebelum membuat tempahan. Hentian rehat ke tandas akan diberikan semasa dalam perjalanan apabila terdapat permintaan kepada pemandu bas.

Tambang tiket bas dari Bentong ke Ketereh adalah berpatutan dari RM 40.00. Untuk makluman, harga tiket bas mungkin akan naik sedikit semasa musim perayaan tertakluk kepada pengusaha bas yang menyediakan perkhidmatan bagi laluan ini. Kebiasaannya, pemandu bas akan mengambil penumpang di Bentong Bus Terminal. Setibanya di Ketereh, kebiasaannya bas akan berhenti di Kok Lanas Bus Terminal.

Dapatkan tiket bas dari Bentong ke Ketereh di BusOnlineTicket.com untuk menikmati kemudahan askses tempahan online 24/7. Pelbagai pilihan pembayaran boleh didapati di portal kami seperti kad kredit, perbankan online, e-Wallet dan PayPal. Selepas membuat pembayaran, anda akan menerima pengesahan tempahan melalui e-mel dengan segera sebaik sahaja pembayaran berjaya diterima.

Perjalanan Bas Popular dari Bentong

Perjalanan Bas Popular dari Ketereh

Perjalanan Bas Popular ke Bentong

Perjalanan Bas Popular ke Ketereh