Mengambil bas dari Bentong ke Ketereh adalah antara pilihan yang popular untuk penumpang dari Bentong ke Ketereh. Penumpang kebanyakannya lebih gemar menaiki bas kerana tambangnya yang lebih berpatutan. Anda boleh menyemak jadual bas Bentong ke Ketereh dengan mudah dan chup tempat duduk anda lebih awal secara online.
Express Darul Naim dan Teraju Express adalah antara beberapa buah syarikat bas yang menyediakan perkhidmatan bas dari Bentong ke Ketereh. Terdapat lebih kurang 4 jadual perlepasan bas setiap hari untuk bas Bentong ke Ketereh. Anda boleh mengambil bas pertama seawal 11:15 AM. Manakala, bas terakhir bertolak pada 11:15 AM. Tempat duduk adalah terhad jadi kami sarankan anda untuk menempah tiket bas anda lebih awal sebelum anda memulakan perjalanan.
Untuk ke Ketereh dari Bentong dengan bas kebiasaannya mengambil masa lebih kurang 6 hours 30 minutes. Walaupun begitu, tempoh perjalanan masih bergantung pada keadaan trafik, cuaca dan musim perayaan serta cuti sekolah. Perjalanan mungkin mengambil masa lebih lama semasa musim perayaan seperti Hari Raya dan Tahun Baru Cina. Hentian rehat ke tandas akan diberikan semasa dalam perjalanan apabila terdapat permintaan kepada pemandu bas.
Harga tiket bas dari Bentong ke Ketereh dikenakan bayaran yang berpatutan dari RM 60.00 hingga RM 70.00 bergantung pada pengusaha bas dan jenis bas yang anda pilih. Kebiasaannya, harga tiket bas akan meningkat semasa musim perayaan bergantung pada ketetapan pengusaha bas. Anda boleh semak tempat menaiki dan tempat turun bas di halaman tempahan kami.
BusOnlineTicket.com sentiasa berusaha menawarkan pengalaman tempahan online yang terbaik bagi memudahkan pelanggan kami. Muat turun aplikasi BusOnlineTicket secara percuma di App Store atau Google Play untuk menikmati lebih banyak kemudahan. Semua tempahan di BusOnlineTicket.com akan disahkan segera setelah pihak kami berjaya menerima pembayaran.