Bas dari Alor Setar ke Panchor

Eksklusif untuk Ahli Baru! Guna Kod: BOTNEW dan nikmati Tawaran 50%* untuk tempahan pertama. Tertakluk T&S.

Jadual Bas dari Alor Setar ke Panchor dan Tambang Bas

Pengusaha Bas Bas Pertama Bas Terakhir Bil. Perjalanan Tarikh Bertolak Tambang dari
Perdana Express 22:00 22:00 1 M T W T F S S  RM 55.00
Bas dari Alor Setar ke Panchor
Tambang Paling MurahRM 55.00
Jarak633 km
Anggaran Masa7 hrs 00 min
Bil. Pengusaha Bas1 operators

Pengusaha Bas Popular dari Alor Setar ke Panchor

Panduan Bas dari Alor Setar ke Panchor

Antara laluan bas popular yang boleh ditempah online adalah bas dari Alor Setar ke Panchor. Penumpang kebanyakannya lebih gemar menaiki bas kerana tambangnya yang lebih berpatutan. Semakan jadual bas dan perbandingan harga tiket bas dari Alor Setar ke Panchor boleh dibuat dengan mudah secara online.

Pengusaha Bas Bagi Laluan Bas Alor Setar ke Panchor

Perdana Express  adalah pengusaha bas yang menawarkan bas dari Alor Setar ke Panchor. Jumlah jadual perlepasan yang [OPERATOR NAME] tawarkan adalah sehingga 1 perlepasan setiap hari. Bas dari Alor Setar ke Panchor yang ditawarkan oleh Perdana Express  bertolak pada 10:00 PM. Jadual bas yang tersedia untuk laluan ini adalah terhad, maka penumpang dinasihatkan untuk menempah tiket bas dan chup tempat duduk lebih awal secara online.

Tempoh Perjalanan, Tambang Bas dan Nota

Bas dari Alor Setar ke Panchor kebiasaannya mengambil masa lebih kurang 7 hours 15 minutes untuk sampai ke destinasi. Keadaan trafik, cuaca dan musim perayaan atau cuti sekolah mungkin menjejaskan tempoh perjalanan maka rancanglah perjalanan anda sebaiknya sebelum membuat tempahan. Sekurang-kurangnya satu perhentian ke tandas akan diperuntukkan sepanjang perjalanan. Anda juga boleh meminta hentian tambahan daripada pemandu bas.

Tambang untuk bas dari Alor Setar ke Panchor adalah dalam RM 55.00 bergantung pada jenis bas yang dipilih. Semasa musim perayaan, harga tiket bas mungkin meningkat mengikut ketetapan pengusaha bas yang menyediakan pekhidmatan bagi laluan ini. Antara tempat mengambil penumpang di Panchor terletak di Shahab Perdana Bus Terminal, Alor Setar dan tempat menurunkan penumpang terletak di Panchor Bus Station.

Anda dinasihatkan untuk menempah tiket bas dari Alor Setar ke Panchor di BusOnlineTicket.com lebih awal untuk mengelakkan kekecewaan. Anda juga boleh menempah tiket bas online melalui aplikasi mudah alih BusOnlineTicket yang boleh dimuat turun secara percuma di App Store dan Google Play. E-mel pengesahan tempahan akan segera dihantar kepada anda setelah anda membuat pembayaran.

Perjalanan Bas Popular dari Alor Setar

Perjalanan Bas Popular dari Panchor

Perjalanan Bas Popular ke Alor Setar

Perjalanan Bas Popular ke Panchor